Gurmaan on Eesti Ekspressi vahel ilmuv lisaleht, mille fookuses on kõige maitsvamad toidu-uudised.
Väljaandes tutvustatakse uusi toidukohti, erinevate kultuuride roogasid ja persoone, kes seisavad maitseelamuste taga. Oma kindel koht on alati ka joogikultuuril, eriti just veinidel.
Ajalehest saab lugeja teadmisi nii selle kohta, millisesse restorani minna jahtima oma järgmist suurt maitseelamust ja kuidas rikastada järgmist õhtusööki, kui ka sellest, mida valada klaasi, et toidu nautimine järgmisele tasemele viia.
Sisulood
Gurmaanist saab lugeda erinevate toidukultuuridega seotud artikleid. Olgu fookuses mõni peakokk, toiduaine või omapärane kultuur – neid kõiki ühendab toit.
Sisuturundusartiklid
Maitsetega seotud tooteid ja brände on palju. Gurmaanis on võimalus tutvustada oma toodet – selle telgitaguseid, nõuandeid kasutamiseks ja retsepte.
Reklaamid
Reklaamiklientide toetusel ilmuvasse väljaandesse on sisuartiklite kõrvale võimalus osta reklaame nii traditsioonilise visuaalse reklaami kui ka sisuturundusartiklina.